Steun Harmonieorkest Eendracht

Meld je aan

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige vereniging in Assen, dan is Harmonieorkest “Eendracht” wat je zoekt!

Steun Harmonieorkest Eendracht.

Harmonieorkest Eendracht heeft uw hulp nodig. De contributie en subsidie dekken niet alle kosten die gemoeid zijn bij het in stand houden van de vereniging. En voor haar voortbestaan kan de vereniging uw hulp goed gebruiken!

U kunt ons op de volgende manier sponsoren:

• Programmaboekje jaarconcert: Voor €50 zetten wij uw logo of advertentie in het programmaboekje van het jaarconcert.
  • Website: Een jaar adverteren op onze website kost €150.
  • Promotiemateriaal: Uw logo of bedrijfsnaam gedrukt op promotiemateriaal (uitnodigingen, posters, flyers, toegangskaarten) kost €75 (per evenement)

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden die wij graag met u bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur.

Bent u enthousiast over onze vereniging en wilt u het orkest sponsoren of ons inhuren voor een optreden? Neem dan contact op met het bestuur.

Vrienden van Eendracht

“Vrienden van Harmonieorkest Eendracht” bestaat sinds 2008. Het doel van de vrienden is om harmonieorkest Eendracht te steunen met financiële middelen en/of te ondersteunen bij de activiteiten van Harmonieorkest Eendracht. De contributie en subsidie dekken niet alle kosten die gemoeid zijn bij het in stand houden van de vereniging. Daarnaast kan harmonieorkest Eendracht uw hulp goed gebruiken bij de verschillende activiteiten.

Vriend worden?

Dat kan al vanaf 10 euro per jaar. Wij houden u dan jaarlijks op de hoogte waaraan de vriendenbijdrage is besteed, krijgt u korting op de toegangsprijs van concerten en worden er activiteiten speciaal voor vrienden georganiseerd. Daarnaast helpt een deel van onze vrienden Harmonieorkest Eendracht bij verschillende activiteiten. Wij benaderen u voor hulp bij de verschillende activiteiten, u kunt per activiteit aangeven of wij op uw hulp kunnen rekenen (geen verplichtingen).

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden als vriend, stuurt u dan een bericht via de contact pagina. Wilt u daarbij ook aangeven of wij alleen op uw financiële steun kunnen rekenen of dat wij u ook mogen benaderen voor hulp bij onze activiteiten. Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van uw vriendschap waarin tevens staat aangegeven hoe u uw vriendenbijdrage kunt voldoen.