Meld je aan

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige vereniging in Assen, dan is Harmonieorkest “Eendracht” wat je zoekt!

Een garantie voor muzikale kwaliteit.

Leden van het harmonieorkest hebben een speelniveau gelijkwaardig aan het B diploma van de HaFaBra opleidingen van de KNMO (de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie). Een vaste groep leden staat garant voor een structureel goede muzikale kwaliteit. Door deze stevige basis konden en kunnen nieuwe leden met orkestervaring moeiteloos instromen.

Voor muziekliefhebbers, zowel jong als oud, die graag een instrument willen leren bespelen zoeken we momenteel naar mogelijkheden om muzieklessen aan te bieden tegen een gereduceerd tarief.

Eendracht bemiddelt bij het nemen van privélessen op ieder instrument dat in het orkest past. Via de vereniging is het mogelijk een instrument te huren.

Samen ervaring opdoen.

Na een jaar oefenen lukt het meestal om mee te gaan spelen in het opleidingsorkest De Opmaat. Ook herintreders en muzikanten met weinig orkestervaring zijn hier van harte welkom. Meespelen bij De Opmaat vergemakkelijkt de doorstroming naar het harmonieorkest.