Over Harmonieorkest Eendracht

Meld je aan

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige vereniging in Assen, dan is Harmonieorkest “Eendracht” wat je zoekt!

Al meer dan 60 jaar een begrip.

Harmonieorkest Eendracht is ontstaan uit een fusie van twee Asser orkesten, en opgericht op 2 oktober 1956. Het orkest treedt zittend op in concertvorm. Jaarlijks presenteren we een aantal vaste concerten: op Koningsdag, het Kerstconcert in Vanboeijen en de muzikale opluistering van de kerstmarkt in de binnenstad van Assen.

Vanuit Harmonieorkest Eendracht is in de jaren ’70 de blaasband ‘E-klein’ gevormd. E-klein is flexibel inzetbaar bij allerlei gelegenheden.

Bij ons staan plezier in musiceren en gezelligheid voorop!

Harmonieorkest Eendracht repeteert wekelijks op dinsdagavond van 19.30-21.30 uur in Podium Zuidhaege in Assen. De pauze is van 20.30 tot 20.45 uur.

Belangstelling? Kom luisteren en kijken op een dinsdagavond in Podium Zuidhaege in Assen, of neem contact op met ons.