Lid worden van Harmonieorkest Eendracht

Actief samen met muziek bezig zijn.

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige vereniging in Assen, dan is Harmonieorkest “Eendracht” wat je zoekt! Wij zijn een leuke vereniging waar je actief met het samen spelen van muziek bezig kunt zijn.

Het repertoire is gevarieerd en biedt voor elk wat wils. Wij verzorgen meerdere keren per jaar optredens in de regio Assen en organiseren eenmaal per jaar ons eigen jaarconcert. Deze optredens zijn allen zittend. Wij lopen als orkest niet op straat. Nieuwe leden zijn altijd welkom!

Op dit moment zijn wij dringend op zoek naar koperblazers (met name trombone, bas, hoorn en euphonium), saxofonisten en slagwerkers. Maar wanneer je een ander instrument bespeelt ben je natuurlijk ook van harte welkom. Leden die geen eigen instrument hebben, kunnen een instrument van de vereniging huren.